OHJ-1010

Tietokoneharjoitukset

Kurssi sisältää viikkoharjoituksia, joilla varmistetaan kaikilta kurssin suorittajilta perustaidot TTY:n ympäristön ja järjestelmien käytössä. Tietokoneharjoituksissa on joka viikko sekä pakollinen osa että bonustehtävä. Suorituksen saamiseksi kaikki pakolliset osat on tehtävä ajallaan. Bonustehtävillä voi tienata lisäpisteitä tenttiin.

Harjoituksia varten sinun tulee hakea TTY:n intranet-tunnukset ATK-pisteestä tai käyttämällä verkkotunnistautumista. Harjoitukset suoritetaan TTY:n Moodle-ympäristön avulla. Ympäristöön kirjaudutaan TTY:n intranet-tunnuksella.

Harjoitusryhmät

Viikkoharjoitusten tarkoituksena on varmistaa jokaisen opiskelijan henkilökohtaiset taidot erilaisilla tietokoneella suoritettavilla tehtävillä. Ellet ole aivan varma siitä, että selviydyt kaikista tehtävistä ilman opastusta, voit suorittaa tehtävät harjoitustyhmässä assistentin avustuksella.

Harjoitukset toimivat non stop -periaatteella, eli voit tulla ja lähteä harjoitusaikojen puitteissa miten haluat. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Läsnäolo ryhmässä joka viikko ei ole pakollista, mutta poissaolo assistentin ohjauksesta ei ole hyväksyttävä syy harjoituksen tekemättä jättämiselle.

Kaikki viikkoharjoitukset on tehtävä Moodlessa määräaikaan mennessä.

Harjoitusajat syksyllä 2012

Päivä Aika Sali
MA 10.15-11.45 PC201A
KE 14.15-15.45 PC201A
KE 16.15-17.45 PC201A
TO 14.15-15.45 PC201A