OHJ-1200/TLT-1010 Johdatus yliopisto-opintoihin, syksy 2008


Muutoksia:
Opinto-opas
Pääsivu
Suoritusvaatimukset
Luennot
Arvostelu
Idle
Palaute

Idleen pääset kirjautumaan täältä:

  

Kurssi voidaan suorittaa periodeittain lukuvuoden 2008-2009 aikana. Ensimmäinen toteutuskerta alkaa periodin 1 ensimmäisenä päivänä ja päättyy samaan periodiin liittyvän tenttiviikon viimeisenä päivänä. Seuraavassa periodissa alkaa seuraava toteutuskerta. Kurssi suoritetaan tekemällä itsenäisesti annetut tehtävät. Tehtävien tulee olla samalla toteutuskerralla tehtyjä. Opiskelija saa itse valita toteutuskerran, jolle osallistuu. Kurssi on tarkoitettu ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja on pakollinen kaikille tietotekniikan ja tietoliikenne-elektroniikan koulutusohjelien opiskelijoille, jotka aloittavat opintonsa lukuvuonna 2005-2006 tai myöhemmin. Kurssi on myös erittäin suositeltava sähkötekniikan opiskelijoille.

Kaikki opintojaksoa koskevat kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen johyop (at) cs.tut.fi. Tämä sähköpostiosoite tavoittaa koko kurssin henkilökunnan.

Kurssin toteutuksessa on käytetty Idle-oppimisalustaa. Virallisena sivustona ja tiedotuskanavana toimivat kurssin kotisivut. Idlen puolella tehdään harjoitustehtävät ja tarjotaan kurssimateriaali. myös kurssin virallisena sivustona sekä tiedotuskanavana. Jokaisen kurssille osallistujan tulee ilmoittautua kurssille Idlessä. Kirjautuminen tapahtuu TTY:n intranet-tunnuksilla (Haavin tunnuksilla). Lisätietoa löytyy Idle-sivulta.


Luennot


Kurssilla on yksi aloitusluento uusien opiskelijoiden tullessa taloon, ei muita luentoja. Kurssin vastuuhenkilö on Anna Auvinen, TF114, puh. (03) 3115 3986.

Lukuvuoden 2008-2009 toteutus on yhteinen tietoliikenne-elektroniikan sekä tietotekniikan koulutusohjelmien opiskelijoille.

Harjoitukset

Kurssiin liittyy (syksyllä) yksi pakollinen läsnäoloa vaativa harjoitustunti. Ilmoittautumislistat ja harjoitusajat löytyvät löytyvät Idlestä.

Harjoitustehtävät

Kurssiin liittyy pakolliset harjoitustehtävät. Tehtävänannot löytyvät Idlestä.

Kurssipäivystys

Aika toistaiseksi avoin, paikka TF114.