Tietotekniikan laitos - Department of Pervasive Computing

Projektinhallintapäivä TTY:llä 19.08.2015

Project Management Day at TUT on 19th August 2015

Aika: päivämäärä on 19.08.2015, klo 09:00-17.
Paikka: Tampereen teknillinen yliopisto, Tietotalo (Korkeakoulunkatu 1), auditorio TB103.

Jos osallistuit tilaisuuteen, vastaa Projektinhallintapäivän palautekyselyyn, jotta osaamme tehdä seuraavasta kerrasta sinulle vieläkin paremman.


Edellisten päivien materiaalit ovat saatavilla 2013, 2011, 2009 ja 2007.


Tampereen teknillinen yliopisto / Tietotekniikan laitos ja Pitky järjestävät Projektinhallintapäivän 19.08.2015. Mukana yhteistyössä ovat Tampereen yliopisto / Informaatiotieteiden yksikkö, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK, Projektiyhdistys ja PM Club Tampere.

Tapahtumapaikkana on Tampereen teknillinen yliopisto, Tietotalo (Korkeakoulunkatu 1). Auditorio TB103. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii lehtori Tero Ahtee, TTY.

Tämänkertainen teemamme on "projektit strategian jalkauttajina". Tilaisuuteen kootaan esityksiä ja keskustelua siitä, miten strategisesti kriittiset, uuteen liiketoimintaan, tuotteiston tai asiakaskunnan isoihin muutoksiin ja organisaation uudistumiseen liittyvät projektit vedetään onnistuneesti läpi. Aihetta käsitellään monesta eri näkökulmasta -- mm. organisaation muuttaminen, viestintä, resursointi, projektien onnistuminen ja ohjausryhmän toiminta.

Päivän ohjelma

Ohjelma on julkaistu 15.05.2015. Esitysten järjestys ja kellonajat on päivitetty 02.06.2015.

(Varaamme oikeuden ohjelman pieniin muutoksiin.)

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen on vapaa eli maksuton pääsy, mutta ilmoittautuminen tarvitaan järjestelyjen vuoksi.

Ilmoittautumislomake

Ständi tilaisuuteen?

Tarjoamme myös esittelypöytiä käytävällä salin läheisyydessä muutamille aihepiirin yrityksille ja yhteisöille. Tiedustelut osoitteeseen tero.ahtee@tut.fi.

Ekstrapäivä Projektiopetuspäivä 18.08.

Huomaa myös tämä: Edellisenä päivänä, 18.08. järjestetään Projektiopetuspäivä. Projektityön ja projektinhallinnan opettajat ja tutkijat kertovat omista hyvistä käytännöistään ja kokemuksistaan (voi myös kertoa varoittavia esimerkkejä). Esityksiä ja keskustelua leppoisassa hengessä. Paikka ja ohjelma ovat vielä avoinna. Aloitus noin klo 10. Projektiopetuspäivä 18.08.2015

Huomio myös tulevaa: saadun tiedon mukaan Oliopäivä 02.12.2015 TTY:n Tietotalossa.

Kulkuyhteydet

Ajoreitit Hervantaan

Keskustasta (mm. rautatieaseman ohi) tulevien Tampereen joukkoliikenteen bussien 13 ja 20 pysäkit ovat Tietotalon kohdalla Hervannan valtaväylällä (ks. kampuskartta). Tampereen joukkoliikenne, mm. aikataulut ja linjakartat.

Kampuskartta ja pysäköintialueet. Edellistä Projektinhallintapäivää ihmetyttänyt työmaa on juuri päättynyt, mutta pysäköinti on harmillisesti maksullista koko kampusalueella.

Langaton lähiverkko

Eduroam sekä Langaton Tampere -verkot toimivat. Henkilökohtaisia vierailijatunnuksia voidaan tehdä TTY:n verkkoon, kunhan tarkat tiedot saadaan reilu viikko ennen tapahtumaa sähköisellä vakiolomakkeella.

Tietoa TTY:n langattomista verkoista

Mukana yhteistyössä

              


Sivu perustettu 18.12.2014, päivitetty viimeksi/Latest update 20.08.2015