Poikalauma

Kaikkien kolmen harrastuksiin kuuluu suunnistus. Tässä kuvassa on kuitenkin testauksessa juuri hankittu kanootti. Ensimmäisenä on Miika, keskellä Samuel ja perää pitää Joona.

Kanootti ja kolme melojaa

Miika

Lauman vanhin on Miika, vuoden 1985 mallinen esikoinen. Kiinnostunut melkein mistä vain, kunhan sen tekemiseen ei missään tapauksessa liity mitenkään pakko. Ei eksy metsässä, jos vain on kartta mukana (kompassistakin on vähän iloa). Sähly ja tietokonepelit ovat kyllä kivoja, mutta koripallo on kammotus. Kitara, sähkösellainen, on ahkerassa käytössä.

Miikan suunnistussaavutuksia:

Miika AM-normaalin kultamitalin saaneena

Joona

Keskimmäinen veljeksistä on Joona, vuoden 1986 mallia oleva joululahja (syntyi jouluaattona). Tämäkin poika löytää sinne ja takaisin kartan ja kompassin kanssa, mutta pyöräily ja sähly jne. ovat kivoja nekin.

Joonan suunnistussaavutuksia:

Joona tulossa vaihtoon

Samuel

Kuopus on Samuel, vm. 1991, joka pitää oman päänsä tapahtui mitä tapahtui. Erinomaisen liikkuva ilmiö, mikä lienee ilmeistä kuvastakin katsottuna. Suunnistuksen lisäksi kiinnostavat monet muutkin asiat, varsinkin jääkiekko-ottelut ja piirretyt videot. Niin ja Harry Potter.

Samuelin suunnistussaavutuksia:

Samuel tulossa viimeiseltä rastilta