ISO/TC215-dokumentti DIS18812 suomalaistenkin  kommentoitavaksi

CEN/TC251/WG IV:n työkohde CALM - Health Informatics - Clinical analyzer interfaces to laboratory information systems - Use of profiles on nyt edennyt ISO/TC215:n kautta Draft International Standard -asteelle. Nyt äänestetään sen hyväksymisestä. Allekirjoittanut kokoaa STAKESin puolesta kommentteja kyseisen standardin hyväksymisestä tai hylkäämisestä sähköpostitse osoitteeseen Alpo.Varri@tut.fi. Niitä saa lähettää 30.11.2001 mennessä, jotta sen jälkeen ehditään kokoamaan mielipiteet äänestystulokseksi. Henkilökohtainen mielipiteeni on, ettei näyttäisi juurikaan olevan syitä kyseisen standardin hylkäämiseksi. Sen valmistelun alkuvaiheessa oli mukana myös silloisen Kone OY:n laboratoriojärjestelmäyksikön edustus.

Dokumentin voi noutaa www-sivun http://www.cs.tut.fi/~varri/tc251/aanestys/ kautta. Tämä hakemisto on salasanasuojattu, jotta dokumentteihin pääsisivät käsiksi vain valtuutetut tahot. Käyttäjätunnuksen ja salasanan paljastaminen ja dokumenttien jakelu ulkomaalaisille ei ole tekijänoikeussyistä em. organisaatioiden vaatimuksesta sallittua.

Alpo Värri
Signaalinkäsittelyn laitos, Tampereen teknillinen korkeakoulu, PL 553, 33101 Tampere, Puh. 03-3652575, Fax. 03-3653857, E-mail: Alpo.Varri@tut.fi.

Takaisin CEN/TC251/WG IV:n Suomen seurannan WWW-sivulle: http://www.cs.tut.fi/~varri/finwg5mir.html